клієнтам

результат фотосесії – це не лише фотографії, а й дотики, запахи, відчуття і почуття, атмосфера того особливого дня, все те, що ви будете переживати знов і знов, відкриваючи папку на комп’ютері, фотоальбом чи фотокнигу. я хочу зробити, аби ваші спогади були найоб’ємніші.

коли ви оберете мене своїм фотографом і зв’яжетеся зі мною за вказаними контактами, ми з вами разом обговоримо час і місце зйомки. розповім вам який одяг найкраще підходить до певного сезону чи місця. буду на зв’язку і відповім на всі запитання, які вас цікавитимуть. у визначений день ми зустрінемося і проведемо фотозйомку.

готові фото ви отримаєте впродовж 4 тижнів з дня зйомки. якщо є потреба в терміновіших строках, обговоримо це в особистому спілкуванні.

за вказаними посиланнями ви можете дізнатися про пакети та ціни на конкретні види зйомки:

якщо ви хочете обрати мене за фотографа на ваше весілля, зателефонуйте або напишіть мені, обговоримо деталі при особистому спілкуванні

2 thoughts on “клієнтам

Add yours

  1. Доброго вечора!
    Цікавить виїздна ( не в студії) сімейна фотосесія ( 3 особи) протягом 30 хвилин ( дитині 1 рік – швидко втомиться). Щодо часу – можна ранок буденного дня. Я хочу подарувати фотосесію сестрі, з нею вже про точний час можна вирішити. Питання щодо вартості і вашого вільного часу

    Подобається

Залишити коментар

Блог на WordPress.com .

Up ↑